Δευτέρα 4 Ιανουαρίου 2016

" Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΑ" στον ΑΛΙΜΟ- Αναλυτικό Πρόγραμμα δράσεων Τέχνης.Πολιτισμού και Ψυχαγωγίας


Ο Δήμος Αλίμου συνεχίζει το πρόγραμμα "Η Ζωή είναι  Ωραία" ένα πρόγραμμα με ποικίλες δράσεις Τέχνης Πολιτισμού και Ψυχαγωγίας.
Το νέο αυτό πρόγραμμα δίνει τη δυνατότητα στους δημότες του Αλίμου να ξεφύγουν  για λίγο από την δύσκολη καθημερινότητα να ανακαλύψουν ξανα τη χαρά της επαφής με την Τέχνη,την Γνώση,το Φυσικό περιβάλλον,τη χαρά της επαφής με τον άνθρωπο.Στόχος των δράσεων είναι η καλλιέργεια του πνεύματος,της ψυχής του σώματος παράλληλα με τη διασκέδαση και την ευχαρίστηση.
Παρακολούθηση Θεατρικών παραστάσεων ,μουσικών συναυλιών,επισκέψεις σε Μουσεία και Αρχαιολογικούς Χώρους ,εκπαιδευτικές εκδρομές,καλλιτεχνικές εκδηλώσεις ,φιλανθρωπικές δράσεις,εξορμήσεις στη φύση,διαλέξεις και επιμορφωτικά σεμινάρια -εργαστήρια οργανώνονται από τον δήμο και  προσφέρονται στο κοινό με δωρεάν μεταφορά και μειωμένες τιμές προσιτές σε όλους.


Ιανουάριος

Κυριακή 17 Ιανουαρίου
Ξενάγηση Μουσείο της Ακρόπολης
Η Μεταφορά  θα γίνει δωρεάν 
Το Μουσείο της Ακρόπολης ένα σύγχρονο   Μουσείο επικεντρωμένο στην Ακρόπολη των Αθηνών.Μέσα από τα έργα της Κλασσικής και Αρχαικής Τέχνης θα ξετυλιχθεί η Ιστορία του Ιερού Βράχου με ξεναγό την Αρχαιολόγο Ασάνη Λιαπή.Η Μεταφορά θα γίνει Δωρεάν με το πούλμαν του Δήμου που θα αναχωρήσει την Κυριακή 17 Ιανουαρίου στις 10.15πμ ακριβώς στην συμβολή των οδών Υψηλάντου και Λευκωσίας  μπροστά από τον 5ο Γυμνάσιο.
Επιστροφή ..Αναχώρηση από το Μουσείο στις 13.30μμ
Κόστος συμμετοχής 8 ευρώ,6 ευρώ για άνω των 65 ετών,3 ευρώ για φοιτητές μαθητές και ανέργους,πούτεκνους και για όσους διαθέτους Κάρτα Πολιτισμού (με επίδειξη ταυτότητας,πάσου και ειδικής κάρτας . 
Δηλώσεις συμμετοχήςέως την Τετάρτη 13 Ιανουαρίου


Παρασκευή 22 Ιανουαρίου
Θεατρική Παράσταση ΙΩΒ με τη  μοναδική   ερμηνεία του ηθοποιού Θανάση Τσαλταμπάση
 Θέατρο Ιλίσια Βολανάκης
Η Μεταφορά θα γίνει δωρεάν με το πούλμαν του Δήμου που θα αναχωρήσει στις 20.00μμ ακριβώς στην συμβολή των οδών Υψηλάντου και Λευκωσίας  μπροστά από τον 5ο Γυμνάσιο.
Τιμή Εισιτηρίου 10 ευρώ
Κρατήσεις θέσεων έως την Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 



Κυριακή 24 Ιανουαρίου
 Εκδρομή
Βόλτα στο Λουτράκι, full  spa και σπιτικο φαγητό
 full spa   πισινα υδροομασαζ και χαμαμ στο  Loutraki Thermal spa 
   Συντομη βολτα και σπιτικό φαγητό στο μαγειρείο Αγ.Ευφρόσυνος.
Η Μεταφορα ειναι Δωρεάν .Aναχώρηση  στις 9.15πμ ακριβώς στην συμβολή των οδών Υψηλάντου και Λευκωσίας  μπροστά από τον 5ο Γυμνάσιο. επιστροφή και  αναχώρηση από  Λουτράκι περιπου στις 16.30
Κόστος Συμμετοχής  27 ευρώ για άτομα άνω των 15 ετών
Για το  spa πρεπει να εχετε  μαζί μαγιώ πετσέτα και σαγιονάρες
Δηλώσεις συμμετοχής έως την Τετάρτη 20 Ιανουαρίου
Επειδή το σπα  θα δεχτεί μονο 30 ατομα δηλωστε  εγκαίρως συμμετοχή

Κυριακή 31 Ιανουαρίου
Θεατρική Παράσταση "Σμύρνη μου αγαπημένη"
Θέατρον του Κέντρου Πολιτισμού "Ελληνικός Κόσμος"
Σκηνοθεσία Μιμή Ντενίση
Με πολύ σημαντικό καστ ηθοποιών όπως Μιμή Ντενίση,Τάσος Χαλκιάς,Κώστας Βουτσάς,Μιχάλης μητρούσης κα.Με την συμμετοχή της ορχήστρας ΕΣΤΟΥΔΙΑΝΤΙΝΑ
Η Μεταφορα ειναι Δωρεάν.Αναχώρηση στις  17.15μμ ακριβώς στην συμβολή των οδών Υψηλάντου και Λευκωσίας  μπροστά από τον 5ο Γυμνάσιο. 
Τιμή Εισιτηρίου 22 ευρώ Α΄ Ζώνης
Κρατήσεις θέσεων έως την Δευτέρα 25 Ιανουαρίου

Εάν είστε κάτοικος Αλίμου και θέλετε να συμμετάσχετε στις δράσεις  του Προγράμματος "Η Ζωή είναι Ωραία"  θα πρέπει να κλείσετε  θέση στο τηλέφωνο 2132008043  Δευτέρα-Τετάρτη-Παρασκευή 11.00πμ-13.00μμ
Οι θεσεις είναι περιορισμένες και θα κρατούνται με σειρά προτεραιότητας